Alfa Romeo​

Værksted for Alfa Romeo med mere end 70 års erfaring​

Skal du bruge et værksted for Alfa Romeo? I så fald kan vi være behjælpelige. Hos Bøgsted A/S er vi nemlig en autoriseret Alfa Romeo-forhandler, og vi har mange kunder Aalborg og hele Nordjylland.

Er du således ejer af en Alfa Romeo, der har behov for en reparation eller anden form for service, er vi de helt rette at gå til. Vi har 70 års erfaring som autoværksted, hvorfor du altså er i trygge hænder hos os. Udover at vi tilbyder bilservice og reparation, kan du hos os også finde et bredt udvalg af brugte og nye biler. Vi tilbyder bl.a. billeasing af Alfa Romeo.

Som værksted for Alfa Romeo hjælper vi med service og reparation

Søger du et værksted med speciale inden for Alfa Romeo, er du kommet til det helt rette sted. Hver enkelt model hos Alfa Romeo giver en personlig køreoplevelse, og herudover er der tale om en bil i et smukt og inspirerede design, der bliver ved med at imponere bilentusiaster over hele verden.

Herudover er Alfa Romeo meget mere end bare en bil. Det er ganske enkelt teknologisk perfektion, og mange kalder endda bilmærket for bilindustriens sjæl og hjerte.

Vi er dit værksted for Alfa Romeo, hvad end du vil købe eller sælge, og herudover vil vi også kunne være behjælpelige, når det kommer til bilreparation og serviceeftersyn.​

Kontakt os allerede i dag for yderligere information

Vi er en mekaniker med den nødvendige viden, når det kommer til Alfa Romeo, hvorfor du uden tvivl bør tage kontakt til os, hvis du er ejer af en Alfa Romeo eller ønsker at købe, sælge eller lease en Alfa Romeo. Herudover arbejder vi altid ud fra værdierne om faglig betjening, god kundeservice og ærlighed, hvorfor vi altså er et pålideligt autoværksted, man kan stole på. Er der behov for det, tilbyder vi desuden professionel vejledning fra vores kompetente medarbejdere.

Vil du høre mere om, hvad vi vil kunne hjælpe med som værksted for Alfa Romeo, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at sende os en besked på e-mail: info@boegsted-as.dk eller ved at ringe på telefon: 98 13 40 22.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​