Bøgsted

Historien om Bøgsted A/S og medarbejderinformation​

Historien

Historie 1948-1987
Bøgsted A/S er stiftet af Morten Bøgsted i år 1948, hvor hovedformålet var at drive et autoværksted. Dengang, som nu var det et mål for firmaet altid at have kundens behov i centrum. Vi tilbyder også leasing af biler.

Forretningen flytter fra de meget små lokaler midt i Vejgaard til adressen Hadsundvej 102-106, hvor man forsat driver et autoværksted, men nu med en servicestation tilknyttet, hvor din bil kan få serviceeftersyn. Forretningen vokser som følge af en meget stor arbejdsindsats fra Morten og Rigmor Bøgsted.

Efter en uddannelse som automekaniker indtræder Bent Bøgsted i firmaet, og er med til at starte det i Danmark nye bilmærke Mazda op. Dette sker med investering i en ny udstilling og værksted på grunden Hadsundvej 113-115 overfor det nu gamle autoværksted og servicestation. Forretningen har i den næste periode vokseværk og udvikler sig igennem den næste tid til et af Aalborgs mest respekterede bilfirmaer. 

Dette gøres med god kundeservice, en næse for en god og sund forretning og det

Historie 1988
I 1988 efter 15 år med Mazda tager Morten, Bent og hans kone Inger et meget stort valg. De vælger at sige deres forhandling af Mazda op til fordel for forhandlingen af Fiat i hele stor Aalborg. Ved den lejlighed åbner man et nyt reservedelslager og pladeværksted. Dette sker på grund af de stadig stigende krav til en moderne autoforretning og ønsket om at give vores medarbejdere nogle tidssvarende arbejdsvilkår.

Historie 1990'erne
Den gode udvikling fortsætter og midt i 90’erne er vi blandt de mest sælgende Fiat forhandlere i Danmark. Gennem 90’erne udvikler firmaet en stor kompetence med levering til storkunder såsom Aalborg kommune. Det er i denne periode at 3. 

generation Michael starter i firmaet sideløbende med sine studier. Forretningen drives i dag forsat som en familie og beskæftiger 21 medarbejdere.

Historie 2007
Vi er sammen klar til at gå fremtiden i møde og som en stor "familie”. Sammen står vi overfor den i forretningens levetid største investering en komplet ombygning og tilbygning af forretningen. Ved den lejlighed kan vi med stor glæde byde endnu et bilmærke velkommen. August 2007 er vi af Mitsubishi Danmark tildelt forhandlingen af deres japanske bil i Aalborg området.

Gennem denne lange periode har firmaet bevarede de grundlæggende værdier som grundlæggeren Morten Bøgsted startede forretningen på: Ærlighed, god kundeservice, faglig betjening, en næse for en god og sund forretning, samt de rigtige medarbejdere, der alle brænder for den ansvarsgruppe de varetager.

Historie 2008
Vi begynder moderniseringen og tilbygning af vores forretning. Dette er noget som vi igennem mange år har ønsket os, og vores medarbejdere glæder sig til at tage de moderniserede og nye bygninger i brug.

Historie 2009-2010
Igennem denne periode fortsætter vores byggeprojekter.

I sensommeren er den totale renovering af forretningen komplet. Vi kan med stolthed og glæde byde vores kunder indenfor i en moderne forretning, både i salgsafdelingen og på værkstedet fremstår alt, som vi havde tænkt os.

Det helt nye og moderniserede værksted giver mulighed for at blive autoriseret Bosch værksted. Dermed får værkstedet den bredde som vi ønsker. Vi kan dermed, ud over at servicere de mærker som vi selv forhandler, også tilbyde autoriseret service til alle andre mærker.

Fremtiden i autobranchen glæder vi os alle meget til, og vi står klar til at modtage den og de forandringer den måtte byde på, og sammen er vi klar til at overkomme dem.

2011 -
Den nyrenoverede forretning åbner muligheden for at få forhandlingen af endnu et bilmærke. Det er derfor med stor glæde at vi i august 2012 starter med forhandling af Chevrolet. Dette giver endnu engang flere kunder i butikken samt flere biler at servicere på værkstedet.

Med forhandlingen af tre bilmærker har vi et bredt udvalg af modeller og dermed et stort udvalg, således at det er muligt at finde den bil, som passer præcis til kunden.

Med forhandlingen af tre mærker stiller det store krav til mekanikerne. De skal hele tiden opdateres og i tæt samarbejde med importørerne kende til den nyeste teknologi, således at den enkelte bil får den helt korrekte service.

Igennem alle årerne har firmaet værnet om at bevare de grundlæggende værdier som grundlæggeren, Morten Bøgsted, startede forretningen på: Ærlighed, god kundeservice, faglig betjening og en næse for en god og sund forretning, sidst men ikke mindst de helt rigtige medarbejdere, der alle brænder for den ansvarsgruppe de varetager.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30
Søndag 12:00 - 16:00

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30
Fredag 7:30 - 15:00

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-16:00
Fredag 7:30 - 15:30

Nyhedsarkiv

Kan du gætte hvilken ny bil vi har fået til salg i udstillingen? Bøgsted A/S ?? Adresse: Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg Telefon: 98 13 40 22 Email: info@boegsted-as.dk Web: www.boegsted-as.dk

27. okt 2017​ Se mere

Du kan lige nu købe den praktisk, rummelige, 5 personers Fiat Panda Easy eller Lounge til ?gammel? pris. ?? Priserne starter igen ved 89.900 kr. SPAR over 7.000 kr. HUSK vi holder åbent på søndag…

20. okt 2017​ Se mere

Travlhed og godt humør. Det er to ord som beskriver salgsteamet hos Bøgsted A/S i disse uger. ??? Derfor giver både chef og sælger en ekstra hånd i klargøringen. ??? I dag afleverer vi 2 stk. Alfa…

17. okt 2017​ Se mere

I dag fik vi monteret 18" Tipo S-design alufælge på denne flotte Fiat Tipo SW ? God weekend. ? Bøgsted A/S ?? Adresse: Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg Telefon: 98 13 40 22 Email:…

07. okt 2017​ Se mere