Værksted for Fiat med mange års erfaring​

​Leder du efter et værksted for Fiat? I så fald er du kommet til rette sted, da vi hos Bøgsted A/S er et autoriseret Fiat-værksted og en autoriseret Fiat-forhandler. Vi har mange kunder fra hele Nordjylland, men særligt mange fra Aalborg, og vi har eksisteret siden 1948, hvorfor vi har rig erfaring, når det kommer til både service og reparation. Vi tilbyder også privatleasing af Fiat med bredt udvalg.

Er du således på udkig efter enten en ny eller brugt Fiat, er vi det rette autoværksted for dig, og desuden får du en troværdig og seriøs bilforhandler. Herudover tilbyder vi service af din nuværende eller kommende bil.

Vi er dit værksted for Fiat – det mest vindende bilmærke i Danmark

I starten drev vi blot et autoværksted for Fiat, men vi er nu også en bilhandler og servicepartner. Vil du derfor enten sælge eller købe en bil, eller har du behov for en reparation, er du kommet til rette sted. Fiat blev grundlagt helt tilbage i 1899, og vi er cirka 65 forhandlere af Fiat på landsplan.

Fiat er i dag en enorm koncern, der udover at dække over flere brands også producerer kampfly, tanks, tog og landbrugsmaskiner. 

Det er desuden det mest vindende bilmærke i Danmark, i al den tid man har kåret Årets Bil, og Fiat har tilmed vundet mange fornemme priser internationalt. Deres succes skyldes bl.a., at de konstant formår at være forrest i forhold til udviklingen af motorer.

Kontakt os her for yderligere information

Søger du en mekaniker, der er ekspert, når det kommer til Fiat, er du kommet til det helt rette sted. Vi er nemlig et troværdigt og seriøst autoværksted, der også forhandler biler, og vi er ydermere servicepartner for Fiat. Herudover skal det nævnes, at vi altid har dine behov i centrum, da det resulterer i den størst mulig kundetilfredshed. Ønsker du at vide mere om vores værksted for Fiat, skal du være mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

Det kan du enten gøre ved at skrive til os på e-mail: info@boegsted-as.dk eller ved at ringe på telefon: 98 13 40 22.

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​