Jeep​

​Autoriseret forhandler af og værksted for Jeep

Er du den heldige ejer af en Jeep, hvorfor du har behov for et værksted for Jeep? I så fald er du havnet det rigtige sted. Hos Bøgsted A/S er vi en autoriseret Jeep-forhandler, der både kan hjælpe med service, reparation samt køb, salg og leasing af Jeep. Vi har mange kunder fra Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi har desuden 70 års erfaring som autoværksted, hvorfor vi bestemt er det rette værksted at kontakte, uanset hvad du har brug for hjælp til. Vi kan altså være behjælpelige både med serviceeftersyn, bilreparation samt køb og salg af nye såvel som brugte Jeep-modeller.

Vi er dit værksted for Jeep – et bilmærke med fokus på frihed

Der er ingen tvivl om, at Jeeps historie er et langt eventyr, og for mange er bilmærket netop indbegrebet af frihed og lidenskab. Herudover har Jeep formået at skabe et særligt bånd mellem ejer og bil, hvilket særligt skyldes deres fokus på praktisk anvendelse og råstyrke. Dette er værdier, der gennemsyrer alle Jeeps modeller, og der er således tale om en særlig type bil, der bliver ved med at imponere bilentusiaster verden over.​

Desuden formår Jeep altid at have en finger på pulsen, og det er bl.a. på grund af dette, at deres SUV hører til blandt de mest populære modeller. Vi er en mekaniker med speciale inden for Jeep, hvorfor vi vil kunne være behjælpelige, hvad end du vil sælge eller købe en Jeep. Som værksted for Jeep kan vi også tilbyde serviceeftersyn og bilreparation.

Ring eller skriv til os for mere information

Vi er et yderst pålideligt autoværksted med fokus på ærlighed, faglig betjening og god service. Herudover gør vi meget ud af kun at ansætte de rette medarbejdere, der er passionerede og brænder for deres ansvarsområde. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi desuden i stand til at give dig den rette rådgivning, når det kommer til Jeep. Vil du høre mere om vores værksted for Jeep, og hvad vi kan gøre for dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

Det kan du enten gøre ved at ringe til på telefon: 98 13 40 22 eller sende os en besked på e-mail: info@boegsted-as.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​