Leasing af Alfa Romeo for en større frihed​

Har du overvejet leasing af Alfa Romeo? Hos Bøgsted A/S tilbyder vi bl.a. privatleasing af Alfa Romeo til både privat og erhverv, og vi har kunder især kunder fra Aalborg og resten af Nordjylland.

Når det kommer til leasing af bil, har vi ca. 50 års erfaring, og vi er derfor de rette at kontakte, hvad end du søger en brugt eller ny bil. Hos os finder du et bredt udvalg af biler fra de førende mærker på markedet, og der er mange fordele ved at lease den, hvad end der er tale om almindelig billeasing eller privatleasing. Når du vælger at flexlease, kan du selv vælge, om det skal være over en længere eller kortere periode, og det medfører således en stor frihed.


Derfor bør du overveje privatleasing af Alfa Romeo

Vi tilbyder som sagt billeasing, herunder privatleasing af Alfa Romeo, og der er mange grunde til, hvorfor man bør overveje leasing af Alfa Romeo. Først og fremmest er der tale om en bil med et uovertruffet design uanset model, og deres store succes skyldes også, at de altid har fingeren på pulsen.​

Den teknologiske udvikling er således i top til stor glæde for bilentusiaster over hele verden, når man vælger en bil fra Alfa Romeo, og så tilbyder vi endda leasing af Alfa Romeo til fordelagtige priser. Dette er dog ikke den eneste ydelse, vi tilbyder vores kunder – du kan også komme forbi med din bil til en reparation eller et serviceeftersyn.

Kontakt os med det samme for mere information

Vi er et autoværksted, der har eksisteret i 70 år, hvorfor vi er en yderst erfaren forhandler, der altid har fokus på den faglige og gode betjening. Samtlige af vores medarbejdere brænder for det, de laver, og herudover er vi i stand til at tilbyde professionel vejledning, såfremt det ønskes. Kontakt os allerede i dag for yderligere information om leasing af Alfa Romeo, hvad end der er tale om privatleasing af Alfa Romeo eller ej.

Du kan enten vælge at skrive til os på e-mail: info@boegsted-as.dk eller ringe på telefon: 98 13 40 22. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​