Leasing af Fiat til både privat og erhverv​

Går du og overvejer leasing af Fiat? I så fald er du kommet til det helt rette sted, da vi hos Bøgsted A/S tilbyder leasing af Fiat til både privat og erhverv. Vi holder til i Aalborg, hvor vi har mange kunder fra hele Nordjylland.

Vi har 70 års erfaring i branchen, og ca. 50 års erfaring, når det kommer til salg og køb af både nye og brugte biler. Er du derfor på udkig efter en ny eller brugt bil, kan du overveje at lease den. Der er mange fordele ved billeasing, og hos os kan du helt selv vælge, hvor lang tid du ønsker at lease den, og du er derfor ikke bundet op på samme måde som ved privatleasing af Fiat.

Vi tilbyder privatleasing af Fiat

Vi tilbyder altså leasing af bil, og vores ydelse omfatter blandt andet privatleasing af Fiat. Fiat har eksisteret i 112 år og er derfor en kæmpe koncern, der dækker forskellige brands såsom Alfa Romeo, Ferrari, Maserati og mange andre.

Herudover har de vundet Årets Bil i Danmark hele 10 gange, og man kan således vide sig sikker på, at der er tale om et godt bilmærke. Fiat har tilmed vundet mange internationale priser, bl.a. for modellen Panda og Fiat 500.

Deres store succes skyldes bl.a. deres rolle som førende bilmærke, når det kommer til udviklingen af motorer.​

Kontakt os og hør mere om leasing af Fiat

Overvejer du leasing af Fiat, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi arbejder ud fra værdierne om god kundeservice, ærlighed og faglig betjening, hvorfor du kan vide dig sikker på, at du vil være i trygge hænder hos os. Grundet vores mangeårige erfaring tilbyder vores dygtige og passionerede medarbejdere desuden professionel vejledning i forbindelse med leasing eller privatleasing af Fiat.

Ønsker du mere information om vores billeasing, eller vil du høre mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Det kan du gøre ved at skrive til os på e-mail: info@boegsted-as.dk eller ved at ringe på telefon: 98 13 40 22.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​