Finansiering

​Få dit billån hos Bøgsted A/S - det er nemt og billigt

​Det er hurtigt og fleksibelt, at få finansieret dit bilkøb hos os. Her får du et billigere lån end i banken og det er hurtigere og nemmere end du tror. Duften af din nye drømmebil sidder i næsen, og du vil bare gerne ud at køre. Din forhandler sørger for, at du kan springe møderne i banken over, og få din finansiering på plads hos os, mens du venter.

Vores renter er lavere end bankens


Du har måske hørt, at nogle af vores konkurrenter tilbyder lavere renter end bankerne - det gør vi også! Bankerne kan slet ikke være med på de lave renter, som vi tilbyder - det gælder både den faste og variable rente, så derfor skal du vælge os til at finansiere dit bilkøb.

Vælg mellem variabel eller fast rente

Vi tilbyder både lån med variabel og fast rente, hvad du foretrækker, er op til dig. Den variable rente kan ændre sig op og ned i lånets løbetid, dog vil din månedlige ydelse altid være den samme. Ved fast rente sikrer du dig mod stigninger i renten i låneperioden, men du vil til gengæld ikke drage nytte af et eventuelt fald i renten.


Betal dit lån tilbage over 9 år - det giver dig en lav månedlig betaling

Jo længere tid du vælger at afdrage dit lån over, jo lavere bliver den månedlig ydelse, som du skal betale. Vi kan tilbyde dig at afdrage dit lån i helt op til 9 år, afhængig af hvor gammel bilen er, på det tidspunkt du vælger at finansiere den.​

Få bevilget et lån fra 0 kr. i udbetaling

Uanset om du har en udbetaling eller ej, kan vi hjælpe dig. Hvis du ikke har penge til en udbetaling, vil vi gerne vide lidt mere om din økonomi, før vi bevilger dig et lån. Størrelsen af udbetalingen har betydning for, hvor mange penge du skal låne, din månedlige ydelse, og den rente som du skal betale for at låne penge.

Sådan kommer du videre

Har du fundet din drømmebil? Så vil vi hellere end gerne hjælpe dig i mål på finansieringen. Kontakt os på telefon 98 13 40 22 eller på info@boegsted-as.dk.

Vi glæder os til, at høre fra dig.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​