Værksted i Aalborg

Hos Bøgsted AS hjælper vi altid vores kunder tilbage på vejene igen, hvis uheldet skulle være ude. Om din bil har fået en skade eller motoren driller, har vi kompetencerne til at få dig godt kørende igen. I vores værksted finder du kompetente mekanikere, der sikkert og effektivt kan reparere eller servicere netop din bil.

Hos Bøgsted AS er vi ægte bilentusiaster, og vi sætter derfor stor ære i at få nordjyderne godt kørende igen. Med fokus på god service og korrekt håndtering af biler, er vi det oplagte valg, når bilen skal repareres eller vedligeholdes.

Reparation af bil

Hos Bøgsted AS får du, uden tvivl, den bedste service, hvis uheldet skulle være ude eller motoren trænger til en kærlig hånd. Vi har over 70 års erfaring med reparation, eftersyn og vedligeholdelse af en lang række bilmærker, og er derfor det oplagte valg, når du skal vælge autoværksted.

Vi tilbyder blandt andet:

·​Reparation af bil

·​Udskiftning af dæk

·​Serviceeftersyn af bil

·​Udbedring af lakskader

·​Reparation af rust på bil

·​Og meget andet

Serviceeftersyn af bil

Hos Bøgsted AS varetager vi serviceeftersyn af en række af forskellige bilmærker. Vi er nemlig servicepartner for en række af bilmærker såsom:

Vi har derfor værdifuld viden om mange forskellige biler, hvilket gør, at vi med sikkerhed kan varetage serviceeftersynet af netop din bil. Med konkurrencedygtige priser og en yderst kompetent behandling af din bil, får du et serviceeftersyn, som gør din bil klar til bilsynet.

Autoriseret Fiat værksted i Nordjylland

Vi er et autoriseret Fiat værksted, hvilket betyder, at vi lever op til Fiats egne standarder om korrekt reparation og servicering af deres biler. Benytter du dig af vores autoværksted, er du sikret en kompetent mekaniker, som er specialist i netop din bil, da vores medarbejdere løbende modtager efteruddannelse i bilerne fra Fiat. Derudover har vi det nyeste fejlsøgningsværktøj, som sikrer dig en korrekt og effektiv reparation af din bil.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores værksted, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 13 40 22. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder i det nordjyske, og vores dygtige ansatte sørger altid for en god service samt korrekt håndtering af din bil.

Tag gerne et smut forbi vores kontorer og værksted på Hadsundvej 113-115 i Aalborg. Vi giver gerne en kop kaffe til en snak om din bil, og hvad vi kan gøre for dig.

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​