Værksted

Serviceeftersyn af bil og reparation af bil​

Er det ved at være tid til serviceeftersyn af bil? Hos Bøgsted A/S har vi 70 års erfaring med eftersyn, reparation og vedligeholdelse af udvalgte bilmærker. 

Vi udfører serviceeftersyn af bil for vores kunder fra blandt andet Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland samt mange andre steder i landet.

Alt fra serviceeftersyn af bil til dækskifte

Vi laver serviceeftersyn af bil og reparation af bil på en lang række bilmærker, og det kan være både din nuværende eller kommende bil. Derudover tilbyder vi udskiftning af dæk.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Reparation af bil
  • Udskiftning af dæk
  • Serviceeftersyn af bil
  • Udbedring af lakskader
  • Reparation af rust på bil
  • Og meget andet

Vi er servicepartner for bilmærker såsom:

Hvad koster serviceeftersyn på bil?

Vi har udviklet et prisbilligt servicekoncept, som er til biler, der er ældre end 4 år. Vi kalder det for basisservice. Her bliver bilens basisfunktioner testet, og vi udskifter oliefilter og motorolie. Det koster kun 1.495 kroner* inklusive moms og arbejdsløn. Kontakt os for at høre om andre priser for eftersyn af bil.

Du er velkommen til at kigge forbi eller kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel et serviceeftersyn af bil. Du kan ringe på telefon 98 13 40 22. Eller du kan skrive på e-mail info@boegsted-as.dk.

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​