Klargøring​

​Velkommen til Bøgsted A/S Detailing Center og butik.

Vi er dit Certificeret Soft99 QJUTSU Detailing center og forhandler.

Umildbart lyder detailing som noget der er alt for dyrt.

Men lad dig ikke skræmme.

Ved hjælp at uddannet personale, gode arbejdsforhold, de bedste maskiner og produkter på markedet er det lykkedes os at holde priserne helt i bund og kvaliteten i top!

Når din bil er ved os, er den i kyndige og sikre hænder. Vi har det nyeste og bedste udstyr inden for branchen for eksempel, laktykkelse måler som sikrer at bilens lak ikke bliver poleret længere ned end nødvendigt. Samtidigt med vi kan måle hvor meget beskyttelse vi lægger på lakken ved efterbehandling.

Vi er et bilplejecenter, der arbejder professionelt med alt inden for polering, og kosmetisk pleje samt solfilm af personbiler, både, varevogne, motorcykler, så vent ikke med at kontakte os.

Hvad end du er privat eller erhverv, så er vi naturligvis klar til at hjælpe dig, samt skræddersy en løsning der passer til netop dig.

Vi sætter en stor ære i at levere det bedst mulige resultat hver gang, og vi går ikke på kompromis med vores arbejde!

Ingen opgave er for stor, men heller ingen er for lille. Så hvad enten din bil skal poleres, eller blot vaskes, står vi klar til at hjælpe dig!

Udover at lave Detailing eller klargøre biler, sælger vi også bilpleje produkter for at sørge for at vores kunder kan passe på deres biler.
​Kom ud forbi os, og lad os hjælpe dig med at finde de produkter der passer dig.

WE ❤ CARS.

Hvilken betydning har det? Og hvilken betydning har det for din bil?

Det er egentlig ret lige til, vi går til en hver opgave med en stor passion, og vi ønsker at lave det bedste mulige resultat hver gang. Det skal dog ikke gå ud over kvaliteten. 

Derfor anvender vi kun produkter som har en positiv indvirkning på bilen. Det vil sige at vi ikke anvender fælg rens som er syreholdig, vi bruger ikke skarpe alkaliske kemikalier på lakken. 

Vi ønsker ikke at skade bilen, men til gengæld booste bilen kosmetisk, og på en sådan måde, at der ikke bliver nogen forringelse af lakken forinden en eventuel polering.

Vi anvender udelukkende de bedste materialer, samt går ikke på kompromis med kvaliteten af det værktøj vi bruger. Eksempelvis vasker vi ikke en bil med en børste, eller køre den i en vaskehal. Bilen bliver vasket ned i forvask, og vaskes der efter i hånden med en mikrofiber vaske handske. Bilen skylles over i kalkfrit vand, samt bliver aftørret med høj kvalitets mikrofiber håndklæder.

Polering, er i vores verden en kunst. Og kunsten er at fjerne flest muligt ridser uden at fjerne for meget af bilens lak. Det tester vi på hvert enkelt vil, og udvælger polermaskiner, samt polerpuder, og polermidler individuelt til hver enkelt opgave.

Lakbeskyttelse finder vi ligeledes en løsning der passer dig, og skræddersyer det der passer dig. Vi tilbyder alt fra den kendte lakforsegling, til en keramisk coating med garanti, og dokumenter. 

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​