​Leasing af Jeep hos firma med 50 års erfaring

Overvejer du leasing af Jeep eller privatleasing af Jeep? I så fald er du havnet det helt rette sted. Hos Bøgsted A/S er vi en forhandler, der tilbyder billeasing til både privat og erhverv. Vi er beliggende i Aalborg, hvor vi har mange kunder fra hele Nordjylland.

Der er mange fordele ved leasing af bil, og vi har hele 50 års erfaring inden for dette samt 70 års erfaring som autoværksted. Hvad end du leder efter en brugt eller ny Jeep, er vi således de rette at kontakte, da vi har et stort sortiment af biler til salg.

Vi tilbyder privatleasing af Jeep i længere og kortere periode

Jeep er et yderst populært bilmærke, der hører under Chrysler Group LLC, og deres sortiment består kun af firehjulstrækkere. Mærket er derfor synonym med offroadere, og for mange er det indbegrebet af eventyr og frihed. 

Jeep har desuden fokus på praktisk anvendelse og styrke i alle deres modeller, og vi tilbyder leasing af Jeep - herunder privatleasing af Jeep - til konkurrencedygtige priser, alle vil kunne få råd til.

Der findes en lang række gode grunde til, hvorfor man bør overveje at lease sin bil, og hos os kan du selv vælge, om du gerne vil lease den i en længere eller kortere periode. Dette er dog ikke den eneste ydelse, vi stiller til din rådighed, da vi samtidig tilbyder bilreparation og serviceeftersyn.​​

Ring eller skriv allerede i dag, hvis du vil høre mere

Tænker du derfor på at lease en Jeep SUV, er vi den rette forhandler for dig. Her har vi nemlig fokus på den gode kundeservice, ærlighed og faglige betjening. Vi er desuden i stand til at tilbyde professionel rådgivning, når det kommer til leasing af Jeep, hvad end det er privatleasing af Jeep eller ej.

Vil du gerne have mere information om, hvad vi kan tilbyde i forhold til billeasing, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon: 98 13 40 22 eller ved at skrive til os på e-mail: info@boegsted-as.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​