Leasing af bil

Billeasing hos virksomhed med mange års erfaring i branchen

Går du og overvejer billeasing? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Bøgsted A/S tilbyder vi nemlig leasing af bil til privat og erhverv, og vores kunder kommer fra hele Nordjylland og særligt fra Aalborg.

Som autoværksted har vi 70 års erfaring i branchen, hvorfor vi er en erfaren biludlejer, der ved, hvad vi taler om. Du er således i trygge hænder, hvis du vælger enten leasing eller privatleasing hos os, og vi har ca. 50 års erfaring med salg og køb af nye såvel som brugte biler. Vi tilbyder et stort sortiment af biler fra de førende mærker på markedet, og du kan desuden helt selv vælge, om du ønsker at lease bilen for en lang eller kort periode.

Vi tilbyder billeasing af en lang række bilmærker

Vi tilbyder billeasing til en billig og fordelagtig pris af en lang række bilmærker såsom:

Udover at tilbyde leje af bil og billeasing kan vi også være behjælpelige med bilreparation og serviceeftersyn på din nuværende eller kommende bil. Vores medarbejdere er passionerede, omkring det de laver, og har derfor også de rette kompetencer, når det kommer til professionel vejledning i forbindelse med billeasing. Hos os er du således garanteret faglig betjening og god kundeservice, uanset hvad du skal have hjælp til.

Skriv eller ring allerede i dag og hør mere

Ønsker du et godt tilbud på billeasing, er vi det rette autoværksted for dig. Ærlighed og faglig betjening hører til iblandt vores kerneværdier, og herudover tilbyder vi et stort sortiment af brugte og nye biler til salg. 

Vil du høre mere om, hvordan vi vil kunne hjælpe dig, når det kommer til billeasing, eller vil du høre om vores konkurrencedygtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at skrive til os på e-mail: info@boegsted-as.dk eller ved at ringe på telefon: 98 13 40 22.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​