​Erhvervsleasing

Få hjulene til at dreje med erhvervsleasing via Bøgsted A/S

​Erhvervsleasing i Aalborg

Er du på udkig efter en ny firmabil, bør du måske overveje at benytte dig af vores erhvervsleasing. Med erhvervsleasing kan du fokusere 100% på at drifte din virksomhed, da vi sørger for alt det komplicerede arbejde. Du skal blot sætte dig ind i din nye leasingbil og servicere dine kunder på bedste vis. Vi sørger for, at du får den helt rigtige leasingaftale, der passer til netop dine behov.

Vores leasingaftaler passer til dine behov

Din leasingaftale vil afhænge alt efter dine behov. Aftalen kommer bl.a. til at afhænge af dit kilometerforbrug og længden af den ønskede leasingperiode. Engangsydelsen vil ligeledes indrettes efter netop dine behov. Har du brug for bilen i flere måneder end beregnet, eller for at køre nogle flere kilometer, så har du muligheden for at forlænge begge dele. Alt efter din virksomheds behov kan du selv bestemme, hvilken leasingaftaler der passer bedst til dig.

​Ønsker du at styrke likviditeten i din virksomhed, kan erhvervsleasing være noget for dig, da du ikke binder dine penge i virksomhedens biler.

​Finansiel leasing er den enkleste form for leasing

Med finansiel leasing betaler du den månedlige afgift, har brugsretten til bilen og betaler service- og vedligeholdelsesudgifter. Derudover finder du selv en køber, når leasingaftalen udløber. Vi ejer dog stadig bilen, og sørger for at du er dækket af vejhjælp i hele leasingperioden, hvis uheldet skulle være ude.

Operationel leasing giver dig ro til at drive din forretning

Med operationel leasing kender du alle din udgifter på forhånd. Med denne type leasing kan du udskifte din bil, når det passer dig, og du har ingen bekymringer om ændringer i afgifter eller i værdien af bilen. Den operationelle leasing er udbudt under vores brand FCA Fleet Services, som er et samarbejde med ALD, der bl.a. inkluderer services og vedligeholdelse. Da ALD indestår for bilens restværdi, skal du ved afsluttet leasingperiode blot aflevere bilen tilbage.

Få et leasingtilbud i dag

Har du spørgsmål til vores erhvervsleasing, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 13 40 22 eller info@boegsted-as.dk​. Vi kan hurtigt sammensætte et leasingtilbud på den bil, der er mest optimal for dig og din virksomhed. Hos Bøgsted A/S i Aalborg står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det drejer sig om erhvervsleasing eller reparation af din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i Aalborg.

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​