Privatleasing​

Privatleasing er din vej uden om bekymringer

Du kender dine fremtidige udgifter, når du privatleaser
Hvis budgetsikkerhed er vigtigt, er privatleasing lige noget for dig. Når du vælger at privatlease frem for at købe en bil, opnår du et fuldt overblik over dine månedlige udgifter til bilen.

Du opnår budgetsikkerhed med privatleasing
Du betaler en lavere førstegangsydelse end ved traditionel finansiering og en fast månedlige ydelse for at bruge bilen. Service, vedligeholdelse og vejhjælp er inkluderet i leasingaftalen, så der er ingen uforudsete udgifter i leasingperioden. Der er ingen risiko forbundet med bilens værdi, når leasingaftalen udløber, da du ikke selv er ejer af bilen.

Du opnår tryghed med privatleasing
Hos FCA Capital anvender vi den standardkontrakt, som er udarbejdet i samarbejde med FDM, så du kan føle dig tryg, når du privatleaser. Vi tilbyder desuden en bilforsikring med afleveringsdækning uden merpris, som indeholder beskyttelse mod typiske småskader, som buler og ridser, når du skal aflevere bilen - så også her kan du føle dig tryg. Med privatleasing skifter du jævnligt bil, og har derfor altid mulighed for at prøve de nyeste modeller og mest opdateret sikkerhedsudstyr.

Er privatleasing noget for dig?

Når du skal beslutte om du skal lease eller købe bil, er der nogle forhold, som du skal overveje. Det er f.eks. vigtigt at vide, hvor stort dit kørselsbehov er, og hvor ofte du skifter bil. Tal med din forhandler om dine behov og hør mere om privatleasing.​

Åbningstider​

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9:00-17:30

Søndag 12:00 - 16:00​

Værksted
Mandag - Torsdag 7:30-15:30

Fredag 7:30 - 15:00​

Lager
Mandag - Torsdag 7:30-15:00
Fredag 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag LUKKET​