Airconditionservice på alle bilmærker og -modeller

​Få udført professionelt service af aircondition i din bil

Skal din bil til airconditionservice? Så lad os klare servicen. Hos Bøgsted A/S er vi ægte bilentusiaster, og vi sætter en ære i at holde nordjyderne godt kørende, og det gælder også deres aircondition.

Vi klarer alle former for service af aircondition, herunder service af klimaanlæg i bil, og det gælder alle bilmærker og -modeller. Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder på vores værksted i Aalborg, men vi hjælper også bilejere fra blandt andet Frederikshavn, Hjørring og resten af Nordjylland.

Ud over airconditionservice tilbyder vi blandt andet også klargøring af bil, synsklargøring samt reparationer og serviceeftersyn.

Dit airconditionanlæg bør services mindst én gang om året

Vores kompetente automekanikere er altid klar til at hjælpe dig med både stor såvel som lille service af aircondition, herunder klimaanlæg, og vi hjælper også gerne med reparation og anden vedligeholdelse.

Et airconditionanlæg bør tjekkes mindst én gang årligt, og det er typisk nødvendigt med en større service hvert andet år. Dermed forlænger du anlæggets levetid, og du undgår kedelige lugtgener.

Det får du med i vores airconditionservice

Formålet med airconditionservice er blandt andet fylde kølervæske på. Manglende kølervæske kan nedsætte ydeevnen og kan også forårsage kompressorskader. Derudover er det nødvendigt med at udskifte pollenfilter, sporemiddel og klimakompressorolie med videre.

​Vi har en stor viden og over 70 års erfaring med de fleste biler. Derfor kan du trygt sende bilen til os. Her kan du altid forvente ærlighed, god kundeservice og et højt fagligt niveau. Du kan med andre ord forvente, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Samtidig har vi altid fair priser.

​Kontakt os og hør mere eller book en tid

Kontakt os gerne i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre, at bilens aircondition eller klimaanlæg fungerer optimalt. Du er også velkommen til at kontakte os for at bestille en tid eller for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på et stort eller lille airconditionservice.

Kontakt os

Åbningstider

​Salgsafdeling:

Man - fre: 9:00-17:30

Søn: 12.00 - 16.00

Værksted:
Man - tors: 7:30-15:30

Fre: 7:30 - 15:00

Lager:

Man - tors: 7:30-15:00
Fre: 7:30 - 15:00

Sam​arbejdspartner:

Hold dig opdateret

Følg os herfacebook-whiteinstagram-white

Kontakt Bøgsted A/S

Bøgsted A/S

78227214​

Hvis du ønsker at prøvekøre en af vores biler til salg, have en tid til reparation eller service, bestille reservedele eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt