Synsklargøring og almindelig klargøring af din bil

Vi har det nyeste og bedste udstyr til klargøring til syn

Få foretaget et synstjek af bil og undgå, at din bil skal til omsyn. Når du vælger at lade os hos Bøgsted A/S stå for din klargøring til syn, er den i kyndige og sikre hænder. Vi har det nyeste og bedste udstyr inden for branchen. Det gælder for eksempel en lagtykkelsesmåler, som sikrer, at bilens lak ikke bliver poleret længere ned end nødvendigt, samtidig med at vi kan måle, hvor meget beskyttelse vi lægger på lakken ved efterbehandling.

Vi tilbyder synsklargøring og almindelig klargøring på vores værksted i Aalborg, hvor vi tager imod mange kunder fra både lokalområdet, Frederikshavn, Hjørring og omegn samt resten af Nordjylland.

Vi har en stor passion for biler

Vi har en stor passion for biler, og det har en stor betydning for dig og din bil. Det betyder nemlig, at vi går til enhver opgave med stor entusiasme, og at vi ønsker at levere det bedst mulige resultat hver gang.

Derfor anvender vi kun produkter, som har en positiv indvirkning på bilen. Det vil sige, at vi ikke anvender fælgrens som er syreholdig, og vi bruger ikke skarpe alkaliske kemikalier på lakken. Vi ønsker ikke at skade bilen, men til gengæld booste bilen kosmetisk og på en sådan måde, at der ikke bliver nogen forringelse af lakken forinden en eventuel polering.

Du kan være sikker på, at vi udelukkende anvender de bedste materialer, og at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af det værktøj, vi bruger, uanset om vi skal foretage en synsklargøring eller en polering. Det kunne for eksempel aldrig falde os ind at vaske en bil med en børste eller at køre den i en vaskehal. Bilen bliver derimod vasket ned i forvask, og den vaskes derefter i hånden med en mikrofibervaskehandske. Bilen skylles over i kalkfrit vand, samt bliver aftørret med mikrofiberhåndklæder af høj kvalitet.​

Polering af bil er en kunst

I vores verden er polering en kunst – og kunsten er at fjerne flest mulige ridser uden at fjerne for meget af bilens lak. Det tester vi på hver enkelt bil, og vi udvælger polermaskiner samt polerpuder og polermidler individuelt til hver enkelt opgave.

Ved lakbeskyttelse finder vi ligeledes en løsning, der er skræddersyet og passer til din bil. Vi tilbyder alt fra den kendte lakforsegling til en keramisk coating med garanti og dokumentation.

Tilkøb en udvidet garantiforsikring til din bil

Hos Bøgsted A/S ønsker vi, at vores kunder føler sig så sikre som muligt, når de køber eller leaser en bil hos os. Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan tilkøbe en udvidet garantiforsikring.

Med en garantiforsikring slipper du som kunde for, at der kommer uforudsete værkstedsregninger. Opstår der pludselig problemer, er det forsikringsselskabet, der står for at dække de mekaniske reparationer – såfremt der altså er tale om reparationer af dele, der er dækket af forsikringen.

Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om vores garantiforsikring. Vi udregner gerne et specifikt tilbud til dig, så kontakt os allerede i dag og hør nærmere på info@boegsted-as.dk eller telefon 98 13 40 22.

​Skal vi stå foretage et synstjek af bil? Kontakt os

Kunne du tænke dig at lade os varetage din klargøring til syn, salg eller lignende, eller har du spørgsmål omkring vores priser eller andet? Så kontakt os i dag.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring alt fra synstjek af bil til klargøring, og vi udarbejder gerne et tilbud med en god pris på den givne opgave.

Kontakt os

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale