om Bøgsted A/S

I over 70 år har kundens behov været i centrum hos Bøgsted A/S, og vi bestræber os fortsat på at forhandle biler til alle vores kunder, uanset om deres behov er en rummelig og familiebil eller den lille, rappe og byvenlige bil, som er nem at komme rundt i.
Fra vores bilhus i Aalborg forhandler vi tilkørte kvalitetsbiler.

WE LOVE CARS

Hos Bøgsted elsker vi biler. En kærlighed, vi har videreført i vores motto, We Love Cars, som er med til at sikre at kunden altid har den bedste oplevelse, når de træder ind ad døren hos os. Det gælder både i købssituation, og når bilen skal på værksted. Kærlighed og passion til biler er kernen i hele forretningen.


PASSION GENNEN TRE GENERATIONER

Michael Bøgsted er tredje generation i Bøgsted A/S. Grundværdierne er forblevet de samme siden Michaels farfar stiftede virksomheden. Vi brænder for- og er drevet af- passion, tillid og kvalitet, som vi mener er fundamentet for tilfredse kunder.

Bøgsted A/S startede som autoværksted og har senere hen haft forhandlingen af Mazda, Fiat, Chevrolet, Mitsubishi, Jeep, Alfa Romeo og Fiat professional.
Michael er visionær og har sat sit helt eget præ på virksomheden ved – med stor succes – at omdanne virksomhedens til at kunne omfavne alle bilmærker. I dag beskæftiger vi os primært med salg af nyere brugte kvalitetsbiler og service og reparation af alle bilmærker.

Vi laver blandt andet reparation og service, klargøring af bil samt airconditionservice

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale