om Bøgsted A/S

I over 70 år har kundens behov været i centrum hos Bøgsted A/S, og vi bestræber os fortsat på at forhandle biler til alle vores kunder, uanset om deres behov er en rummelig og familiebil eller den lille, rappe og byvenlige bil, som er nem at komme rundt i.
Fra vores bilhus i Aalborg forhandler vi tilkørte kvalitetsbiler.

WE LOVE CARS

Hos Bøgsted elsker vi biler. En kærlighed, vi har videreført i vores motto, We Love Cars, som er med til at sikre at kunden altid har den bedste oplevelse, når de træder ind ad døren hos os. Der glæder både i købssituation, og når bilen skal på værksted. Kærlighed og passion til biler er kernen i hele forretningen.


PASSION GENNEN TRE GENERATIONER

Michael Bøgsted er tredje generation i Bøgsted A/S. Grundværdierne er forblevet de samme siden Michaels farfar stiftede virksomheden. Vi brænder for- og er drevet af- passion, tillid og kvalitet, som vi mener er fundamentet for tilfredse kunder.

Bøgsted A/S startede som autoværksted og har senere hen haft forhandlingen af Mazda, Fiat, Chevrolet, Mitsubishi, Jeep, Alfa Romeo og Fiat professional.
Michael er visionær og hat sat dit helt eget præ på virksomheden ved – med stor succes – at omdanne virksomhedens til at kunne favne alle bilmærker. I dag beskæftiger vi os primært med salg af nyre brugte kvalitetsbiler og service og reparation af alle bilmærker.

Vi laver blandt andet reparation og service, klargøring af bil samt airconditionservice

Åbningstider

​Salgsafdeling:

Man - fre: 9:00-17:30

Søn: 12.00 - 16.00

Værksted:
Man - tors: 7:30-15:30

Fre: 7:30 - 15:00

Lager:

Man - tors: 7:30-15:00
Fre: 7:30 - 15:00

Sam​arbejdspartner:

Hold dig opdateret

Følg os herfacebook-whiteinstagram-white

Kontakt Bøgsted A/S

Bøgsted A/S

78227214​

Hvis du ønsker at prøvekøre en af vores biler til salg, have en tid til reparation eller service, bestille reservedele eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt