VI HAR DET NYESTE OG BEDSTE UDSTYR

Hos Bøgsted A/S ønsker vi, at vores kunder føler sig så sikre som muligt, når de køber eller leaser en bil hos os. 

Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan tilkøbe en udvidet garantiforsikring.

Med en garantiforsikring slipper du som kunde for, at der kommer uforudsete værkstedsregninger. Opstår der pludselig problemer, er det forsikringsselskabet, der står for at dække mekaniske reparationer – såfremt der altså er tale om reparationer af dele, der er dækket af forsikringen.

Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om vores garantiforsikring. Vi udregner gerne et specifikt tilbud til dig, så kontakt os allerede i dag og hør nærmere på info@boegsted-as.dk eller telefon ​98 13 40 22

VI HAR DET NYESTE OG BEDSTE UDSTYR

Når du vælger at lade os stå for din klargøring af bil, er den i kyndige og sikre hænder. Vi har det nyeste og bedste udstyr indenfor branchen. Det gælder for eksempel en lagtykkelsesmåler, som sikrer at bilens lak ikke bliver poleret længere ned end nødvendigt, samtidigt med at vi kan måle, hvor meget beskyttelse vi lægger på lakken ved efterbehandling.

WE ❤ CARS

Vi har en stor passion for biler, og det har en stor betydning for dig og din bil. Det betyder nemlig, at vi går til enhver opgave med stor entusiasme, og at vi ønsker at levere det bedst mulige resultat hver gang.

Derfor anvender vi kun produkter, som har en positiv indvirkning på bilen. Det vil sige, at vi ikke anvender fælgrens som er syreholdig, og vi bruger ikke skarpe alkaliske kemikalier på lakken. Vi ønsker ikke at skade bilen, men til gengæld booste bilen kosmetisk, og på en sådan måde, at der ikke bliver nogen forringelse af lakken forinden en eventuel polering.

Du kan være sikker på, at vi udelukkende anvender de bedste materialer, og at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af det værktøj, vi bruger. Det kunne for eksempel aldrig falde os ind at vaske en bil med en børste eller at køre den i en vaskehal. Bilen bliver derimod vasket ned i forvask, og vaskes derefter i hånden med en mikrofibervaskehandske. Bilen skylles over i kalkfrit vand, samt bliver aftørret med mikrofiberhåndklæder af høj kvalitet.

POLERING AF BIL ER EN KUNST

I vores verden er polering en kunst – og kunsten er at fjerne flest mulige ridser uden at fjerne for meget af bilens lak. Det tester vi på hver enkelt bil, og vi udvælger polermaskiner samt polerpuder og polermidler individuelt til hver enkelt opgave.

Ved lakbeskyttelse finder vi ligeledes en løsning, der er skræddersyet og passer til din bil. Vi tilbyder alt fra den kendte lakforsegling til en keramisk coating med garanti og dokumenter.

SKAL VI STÅ FOR DIN KLARGØRING AF BIL? KONTAKT OS

Kunne du tænke dig at lade os varetage din klargøring af bil, eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, og vi udarbejder gerne et tilbud med en god pris på den givne opgave. 

Åbningstider

​Salgsafdeling:

Man - fre: 9:00-17:30

Søn: 12.00 - 16.00

Værksted:
Man - tors: 7:30-15:30

Fre: 7:30 - 15:00

Lager:

Man - tors: 7:30-15:00
Fre: 7:30 - 15:00

Sam​arbejdspartner:

Hold dig opdateret

Følg os herfacebook-whiteinstagram-white

Kontakt Bøgsted A/S

Bøgsted A/S

78227214​

Hvis du ønsker at prøvekøre en af vores biler til salg, have en tid til reparation eller service, bestille reservedele eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt