Off road el knallert - en livsstil med fart på

Overvejer du at købe en off road el knallert? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vores Talaria Sting off road el knallert byder på masser af off road spænding, hvor du virkelig kommer til at mærke adrenalinen suse gennem kroppen.

Denne off road el knallert er bygget med det ene formål at give dig spænding, fart over feltet og vind i håret. Den repræsenterer en livsstil med fart på, hvor du roligt kan give den lidt ekstra gas.

Med en letvægtsramme i CAD design, der sikrer både god hastighed og komfort, er off road el knallerten skabt til kuperede terræner såsom bakker, marker, skove og enduro spor.

talaria-offroad

Kom hurtigt op i fart med den kraftige elektriske motor

Den meget kraftige elektriske motor på 6000 watt, der sidder i Talaria Sting off road el knallerten, giver dig en meget hurtig, nærmest øjeblikkelig, acceleration. Knallerten er desuden, i modsætning til de fleste andre knallerter, næsten lydløs, hvilket er en af de store fordele ved en elektrisk motor. Med en topfart på 75 - 80 km/t giver denne off road el knallert dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Batteripakken, der følger med denne off road el knallert, er i særklasse. Du får en 60V 38Ah lithium-ion batteripakke på 2,28 kWh, der nemt kan udskiftes på få sekunder, så du hurtigt kan køre videre på et nyt fuldt ladet batteri. Det kraftige batteri sikrer en rækkevidde på op til 100 km ved kørsel på 25 km/t.

Sikkerhed med en off road el knallert

En off road el knallert er til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken de vilde oplevelser eller sikkerheden. Derfor er Talaria Sting off road el knallert yderst ergonomisk designet, så du altid er helt i kontrol over alle bevægelser. El knallerten er udstyret med hydraulisk affjedring, der effektivt absorberer stødene fra både små og store huller, når du kører over dem. Dermed er du sikret mod hårde stød, der kunne sætte dig ud af kurs. Du vil også hurtigt mærke off road el knallertens overlegne kontrol, når du runder de lidt skarpere sving, hvor du næsten kommer ned at ligge.

Det ergonomiske design og den fine velbalancerede affjedring gør, at denne off road el knallert er yderst manøvrerbar, og meget nem at kontrollere. Du føler dig hurtigt godt tilpas, når du sidder på den. Selv ved stående kørsel er du sikret en behagelig og sikker oplevelse.

Denne off road el knallert giver dig muligheden for at udleve dine vildeste off road drømme. Godt nok må du ikke benytte knallerten på offentlige veje, men det stopper ikke eventyret. Der findes masser af spor, du kan begynde at udforske og også teknisk svære og snørklede enduro spor, hvor du virkelig kan få afprøvet og finpudset din teknik.

Kom og prøvekør en off road el knallert

Vi har prøvet at beskrive den unikke følelse det giver at sætte sig til rette på en off road el knallert og mærke accelerationen tage over, men vi ved godt, det kan være svært at fornemme selv. Derfor er du mere end velkommen til at komme forbi og prøvekøre el knallerten, så du kan mærke komforten og kræfterne bag selv. Kontakt os i dag for en uforpligtende prøvetur.

tmp.dk/talaria kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

Talaria importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via Bøgsted A/S. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale