​Få dit billån hos Bøgsted A/S - det er nemt og billigt

Hos Bøgsted A/S tilbyder vi konkurrencedygtig finansiering af din bil – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling samt leasing.

Når vi i fællesskab har fundet frem til, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov, bliver lånet indsendt til vores samarbejdspartner, som hurtigt behandler din ansøgning. På den måde slipper du for unødvendige møder og kan komme ud at køre din drømmebil med det samme.

Variabel eller fast rente

Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån umiddelbart er den billigste løsning, så får du med fastforrentede lån sikkerheden i at vide præcis, hvad dit lån koster i hele løbetiden – uanset hvordan renten udvikler sig.


Ved at finansiere igennem os belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos forhandleren frem for banken.


Så kig ind i butikken og hør, hvordan vi med en seriøs rådgivning kan sikre dig konkurrencedygtig og smidig finansiering af din bil.

Kontakt os ​

Thomas Ø. Winther

​Salgsansvarlig

50 60 99 15

tw@boegsted-as.dk

Åbningstider

​Salgsafdeling:

Man - fre: 9:00-17:30

Søn: 12.00 - 16.00

Værksted:
Man - tors: 7:30-15:30

Fre: 7:30 - 15:00

Lager:

Man - tors: 7:30-15:00
Fre: 7:30 - 15:00

Sam​arbejdspartner:

Hold dig opdateret

Følg os herfacebook-whiteinstagram-white

Kontakt Bøgsted A/S

Bøgsted A/S

78227214​

Hvis du ønsker at prøvekøre en af vores biler til salg, have en tid til reparation eller service, bestille reservedele eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt