​Få dit billån hos Bøgsted A/S - det er nemt og billigt

Hos Bøgsted A/S tilbyder vi konkurrencedygtig finansiering af din bil – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling samt leasing.

Når vi i fællesskab har fundet frem til, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov, bliver lånet indsendt til vores samarbejdspartner, som hurtigt behandler din ansøgning. På den måde slipper du for unødvendige møder og kan komme ud at køre din drømmebil med det samme.

Variabel eller fast rente

Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån umiddelbart er den billigste løsning, så får du med fastforrentede lån sikkerheden i at vide præcis, hvad dit lån koster i hele løbetiden – uanset hvordan renten udvikler sig.


Ved at finansiere igennem os belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos forhandleren frem for banken.


Så kig ind i butikken og hør, hvordan vi med en seriøs rådgivning kan sikre dig konkurrencedygtig og smidig finansiering af din bil.

Kontakt os ​

Thomas Ø. Winther

​Salgsansvarlig

50 60 99 15

tw@boegsted-as.dk

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale