dækskift på alle slags biler

Er det blevet tid til at få sat nye dæk på bilen?

Hvis du kører med sommerdæk og vinterdæk, eller hvis dine nuværende dæk bare er blevet slidt ned, og du har brug for professionel hjælp til et dækskift, så er du kommet til det rette sted.

Hos Bøgsted A/S har vi mange års erfaring inden for blandt andet udskiftning af dæk, som vi udfører for både privatpersoner og erhvervskunder. Vi holder til i Aalborg, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet samt fra hele det øvrige Nordjylland. Det gælder især fra både Hjørring, Frederikshavn og andre omkringliggende områder.

Slip for at bruge tid og besvær på at skifte dækkene selv

Det kan være både tidskrævende, hårdt og ikke mindst besværligt at skifte dækkene på bilen selv, og det kræver selvfølgelig først og fremmest, at du ved, hvordan du skal gøre. Hvis du er bare det mindste i tvivl, bør du altid lade en professionel skifte dækkene på din bil, da du ellers kan risikere, at dækkene ikke står ordentligt fast på vejen, eller at de i værste fald falder af.

Kombiner dit dækskift med andet værkstedsarbejde

Du kan med fordel vælge at kombinere dit dækskift med andet værkstedsarbejde, så du ikke behøver at have din bil på værksted af flere omgange. Det kan for eksempel være, at det i samme omgang er blevet tid til at få foretaget et serviceeftersyn af bilen eller måske en synsklargøring. Vi kan hjælpe med det hele, og vi kender til langt de fleste bilmærker.

​Kontakt os og få beregnet en pris på dit dækskift

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en billig pris på montering af dæk. Vi udfører altid professionelt arbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale