Salg af brugte biler med et bredt udvalg af mærker

Leder du efter en bilforhandler, som også tilbyder køb og salg af brugte biler? Så har du fundet det rette sted.

Hos Bøgsted A/S har vi et bredt udvalg af brugte biler til salg, og vi har også den rette bil til dig.

Vi har både el-, benzin- og dieselbiler fra en række af velkendte bilmærker.

Vi ligger i Aalborg, men vi har også privat- og erhvervskunder fra blandt andet Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland.​

Fokus på både ærlighed og god kundeservice

Vi har altid et væld af biler på lager, og de er i alle prisklasser. Samtidig har vi mange forskellige mærker, modeller og typer, og du kan vælge imellem el, diesel og benzin. Bilerne er naturligvis serviceret på vores værksted, og vi udfører gerne service og reparation på din bil fremover.

Vi lægger vægt på ærlighed, god kundeservice og et højt fagligt niveau. Derfor har vi kun medarbejdere, der brænder for deres ansvarsområder. ​De er naturligvis altid opdaterede med den nyeste viden om bilerne. Vi går med andre ord aldrig på kompromis med din bil.

Hvad koster en brugt bil?

Vores priser for en brugt bil afhænger blandt andet af mærke, årgang og kilometer. Vi har både billige og mere eksklusive bilmærker, og du kan altid forvente en fair pris. Du kan vælge imellem kontant betaling, lån eller leasing. Udover salg af brugte biler tilbyder vi også køb brugte biler.

Kig forbi for at høre mere om salg af brugte biler

Du er altid velkommen til at kigge forbi, men du kan også ringe for at høre mere om køb og salg af brugte biler. Måske søger du noget andet, end du finder på hjemmesiden, men det kan være, at vi lige har fået den bil hjem, som du mangler. Vi er altid klar med et fair tilbud.

Åbningstider

​Salgsafdeling:

Man - fre: 9:00-17:30

Søn: 12.00 - 16.00

Værksted:
Man - tors: 7:30-15:30

Fre: 7:30 - 15:00

Lager:

Man - tors: 7:30-15:00
Fre: 7:30 - 15:00

Sam​arbejdspartner:

Hold dig opdateret

Følg os herfacebook-whiteinstagram-white

Kontakt Bøgsted A/S

Bøgsted A/S

78227214​

Hvis du ønsker at prøvekøre en af vores biler til salg, have en tid til reparation eller service, bestille reservedele eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt