Bilmekaniker - lad vores mekaniker se på din bil på vores bilværksted

Skal din bil på værksted? Så er du kommet til det rette sted.

Du kan med fordel vælge at lade en bilmekaniker fra Bøgsted A/S se på din bil. Vi hjælper altid vores kunder tilbage på vejene igen, hvis uheldet skulle være ude. Hvad end din bil har fået en skade, eller motoren driller, så har vi kompetencerne til at få dig godt kørende igen.

På vores bilværksted i Aalborg kan du altid finde en kompetent og dygtig mekaniker, der sikkert og effektivt kan reparere eller servicere din bil. Vi er ægte bilentusiaster, og vi sætter derfor en stor ære i enhver bilservice, vi udfører.

Hvad kan vi tilbyde?

SKADECENTER

Vi har et tæt samarbejde med flere af landets forsikringsselskaber. Vi håndterer alle typer af skader og skulle uheldet være ude, reparere vi også stenslag og udfører udskiftning af ruder.

EHVERVSVÆRKSTED

Højkapacitetslift og erfarne mekaniker servicerer din erhvervsbil, så du er garanteret en pålidelig og driftssikker arbejdsbil.

KLARGØRINGSCENTER

I vores klargøringcenter tilbyder vi totalklargøring af alle biler. Vi tilbyder blandt andet keramisk coatings, polering og håndvask. Alle biler bliver klargjort, inden de afleveres hos forventingsfulde kunder, og vores dygtige medarbejdere i klargøringscenteret sender først bilen videre til kunden, når den har fået et ekstraordinært We Love Cars-fingeraftryk med på vejen.

VORES MEKANIKER

Vores mekaniker bliver løbende uddannet og sendt på kurser og efteruddannelse, så de er trænet i at håndtere alle biltyper og enhver model.

På værkstedet er der en helt særlig kærlighed for biler, og vi går til hver enkelt bil med den største passion Mekanikerteamet består af taglige tyrtårne, hvoraf flere haf været ansat hos os i mange år. De deler ud af deres erfaringer til lærlingene, som ofte har stor viden inden for de nyste teknologier, Kombinationen af medarbejdernes anciennitet og knowhow sikrer, at du får den bedste service på væres værksted

Værksted

Michael Bøgsted​

Indehaver og værkstedschef

50 60 99 00

mb@boegsted-as.dk

Steffan Berger​

Mekaniker

​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Valdemar Kirketerp

Mekaniker

​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Nicklas Jensen

Klargøring

​​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Mohammed Abouarabi​

Pladesmed ​

​​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Morten Jensen​

​Indskrivning/reservedelsekspedient

50 60 99 11

mj@boegsted-as.dk

PÅ VORES BILVÆRKSTED TILBYDER VI MANGE FORMER FOR BILSERVICE

Hos Bøgsted A/S får du den bedste service, hvis uheldet skulle være ude, eller motoren trænger til en kærlig hånd. Vi har over 70 års erfaring med reparation, eftersyn og vedligeholdelse af en lang række bilmærker, og vi er derfor det oplagte valg, når du skal vælge autoværksted.

Vi tilbyder blandt andet vores professionelle hjælp til:

  • ​​Reparation af bil
  • ​​Udskiftning af dæk
  • ​​Serviceeftersyn af bil​
  • ​​Udbedring af lakskader
  • ​​Reparation af rust på bil
  • ​​Andre opgaver for en bilmekaniker​

Lad vores bilmekaniker foretage et serviceeftersyn af din bil

På vores bilværksted kan vi tilbyde serviceeftersyn af en række af forskellige bilmærker. Vi er for eksempel servicepartner for en række af bilmærker såsom:

  • ​Chevrolet
  • ​Mitsubishi

Enhver mekaniker på vores bilværksted har derfor værdifuld viden om mange forskellige biler. Vi er derfor i stand til at varetage serviceeftersynet af lige netop din bil, så den bliver klar til bilsynet. Vi garanterer en konkurrencedygtige pris, der er så billig som muligt og en yderst effektiv behandling af din bil.​

Åbningstider

​Salgsafdeling:

Man - fre: 9:00-17:30

Søn: 12.00 - 16.00

Værksted:
Man - tors: 7:30-15:30

Fre: 7:30 - 15:00

Lager:

Man - tors: 7:30-15:00
Fre: 7:30 - 15:00

Sam​arbejdspartner:

Hold dig opdateret

Følg os herfacebook-whiteinstagram-white

Kontakt Bøgsted A/S

Bøgsted A/S

78227214​

Hvis du ønsker at prøvekøre en af vores biler til salg, have en tid til reparation eller service, bestille reservedele eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt