Bilmekaniker der tager imod alle biler

Lad vores mekaniker se på din bil på vores bilværksted

Skal din bil på værksted? Så er du kommet til det rette sted.

Du kan med fordel vælge at lade en bilmekaniker fra Bøgsted A/S se på din bil. Vi hjælper altid vores kunder tilbage på vejene igen, hvis uheldet skulle være ude. Hvad end din bil har fået en skade, eller motoren driller, så har vi kompetencerne til at få dig godt kørende igen.

På vores værksted i Aalborg kan du altid finde en kompetent og dygtig mekaniker, der sikkert og effektivt kan reparere eller servicere din bil. Vi er ægte bilentusiaster, og vi sætter derfor en stor ære i enhver bilservice, vi udfører.

Vores kunder kommer både fra lokalområdet, Frederikshavn, Hjørring og omegn samt hele det øvrige Nordjylland for at lade vores automekaniker se nærmere på bilen.​

Hvad kan vi tilbyde?

Skadecenter

Vi har et tæt samarbejde med flere af landets forsikringsselskaber. Vi håndterer alle typer af skader, og skulle uheldet være ude, reparerer vi også stenslag og udfører udskiftning af ruder.

Erhvervsværksted

Højkapacitetslift og erfarne mekanikere servicerer din erhvervsbil, så du er garanteret en pålidelig og driftssikker arbejdsbil.

klargøringscenter

​I vores klargøringscenter tilbyder vi totalklargøring af alle biler. Vi tilbyder blandt andet keramiske coatings, polering og håndvask. Alle biler bliver klargjort, inden de afleveres hos forventningsfulde kunder, og vores dygtige medarbejdere i klargøringscenteret sender først bilen videre til kunden, når den har fået et ekstraordinært We Love Cars-fingeraftryk med på vejen.

Vores automekaniker

Vores bilmekaniker bliver løbende uddannet og sendt på kurser og efteruddannelse, så hver enkelt medarbejder er trænet i at håndtere alle biltyper og enhver model.

På vores bilværksted er der en helt særlig kærlighed for biler, og vi går til hver enkelt bil med den største passion. Mekanikerteamet består af faglige fyrtårne, hvoraf flere haf været ansat hos os i mange år. De deler ud af deres erfaringer til lærlingene, som ofte har stor viden inden for de nyste teknologier.

Kombinationen af medarbejdernes anciennitet og knowhow sikrer, at du får den bedste bilservice på vores autoværksted.

Værksted

Michael Bøgsted​

Indehaver og værkstedschef

50 60 99 00

mb@boegsted-as.dk

Steffan Berger​

Mekaniker

​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Valdemar Kirketerp

Mekaniker

​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Nicklas Jensen

Klargøring

​​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Mohammed Abouarabi​

Pladesmed ​

​​​

98 13 40 22

info@boegsted-as.dk

Morten Jensen​

​Indskrivning/reservedelsekspedient

50 60 99 11

mj@boegsted-as.dk

vi TILBYDER MANGE forskellige FORMER FOR BILSERVICE

Hos Bøgsted A/S får du den bedste service, hvis uheldet skulle være ude, eller motoren trænger til en kærlig hånd. Vi har over 70 års erfaring med reparation, eftersyn og vedligeholdelse af en lang række bilmærker, og vi er derfor det oplagte valg, når du skal vælge bilværksted.

Vi tilbyder blandt andet vores professionelle hjælp til:

  • ​​Reparation af bil
  • ​​Udskiftning af dæk
  • ​​Serviceeftersyn af bil​
  • ​​Udbedring af lakskader
  • ​​Reparation af rust på bil
  • ​​Andre opgaver for en automekaniker​.

Lad vores bilmekaniker foretage et eftersyn af din bil

På vores bilværksted kan vi tilbyde serviceeftersyn af en række af forskellige bilmærker. Vi er for eksempel servicepartner for en række af bilmærker såsom:

  • ​Chevrolet
  • ​Mitsubishi.

Enhver mekaniker på vores autoværksted har derfor værdifuld viden om mange forskellige biler. Vi er derfor i stand til at varetage serviceeftersynet af lige netop din bil, så den bliver klar til bilsynet.

Hvad koster en mekaniker?

Vi garanterer en konkurrencedygtige pris, der er så billig som muligt og en yderst effektiv behandling af din bil.​ Kontakt os gerne for yderligere information om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale