Bilpleje udføres med det nyeste og bedste udstyr

Lokalt bilplejecenter i Aalborg

Hos Bøgsted A/S kan du forkæle din bil med den bedste bilpleje. Vi har et bilplejecenter i Aalborg med det nyeste og bedste udstyr, så du kan sikre din bil den absolut bedste behandling. På grund af vores gode beliggenhed og den bedst mulige bilpleje har vi mange kunder fra lokalområdet, men også fra både Hjørring, Frederikshavn og hele det øvrige Nordjylland.

Din bil er i de bedste hænder hos os

Hos os er din bil altid i trygge og sikre hænder. Med det bedste og nyeste udstyr inden for bilpleje sikrer vi din bil en kærlig behandling. Vi har selv en stor passion for biler, og det er derfor vigtigt for os, at vi udfører vores arbejde nænsomt og omhyggeligt.

Vi har for eksempel en lagtykkelsesmåler, som kan sikre, at bilens lak ikke bliver poleret længere ned end højst nødvendigt, og vi kan også måle, hvor meget beskyttelse vi lægger på lakken i forbindelse med en efterbehandling.

Vi benytter os kun af de bedste produkter, som gør noget godt for din bil. Vi anvender for eksempel ikke fælgrens, der er syreholdig, ligesom vi heller ikke bruger skarpe alkaliske kemikalier på bilens lak. Det kunne heller aldrig falde os ind at vaske din bil i en vaskehal eller med en børste. I stedet for vasker vi din bil ned i forvask, hvorefter vi vasker den i hånden med en mikrofiberhandske. Herefter skylles den over i kalkfrit vand, og afslutningsvist bliver den tørret med mikrofiberhåndklæder af højeste kvalitet.

Fjernelse af ridser fra bilens lak

I vores verden er polering af bil en kunst. Kunsten er at fjerne flest mulige ridser uden at fjerne mere af bilens lak end højst nødvendigt. Derfor foretager vi en indledende test på hver enkelt bil, og vi vælger nøje specifikke polerpuder, polermidler og ikke mindst polermaskiner individuelt til hver enkelt bil.

Vi tilbyder også en afsluttende lakforsegling eller keramisk coating med både garanti og dokumentation.

​Kontakt os og indhent et tilbud på den ønskede bilpleje

Vi tilbyder mange forskellige former for bilpleje – altid til skarpe priser. 

Kontakt os gerne i dag for at høre mere eller for at få beregnet en billig pris på den pleje af din bil, som du kunne tænke dig.

Kontakt os

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale