Reparation af bil og service tilbydes

Vi reparerer og servicerer alle mærker og modeller

Er det blevet tid til enten reparation af bil eller service af bil? Så lad os ordne din bil. Hos Bøgsted A/S finder du kun ægte bilentusiaster, og vi sætter en stor ære i at holde nordjyderne godt kørende.

Vi klarer enhver form for bilreparation og bilservice, og vi kender de fleste bilmærker. Du finder vores værksted i Aalborg, hvorfra vi også servicerer private og erhvervskunder fra blandt andet Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland.

Vi har over 70 års erfaring med en lang række bilmærker

Vores kompetente mekanikere er altid klar til at hjælpe dig med den bedste service, hvis uheldet skulle være ude, hvis bilen går i stykker, eller hvis bilen skal til serviceeftersyn. Vi har over 70 års erfaring med en lang række bilmærker. Derfor er vi det oplagte valg, når det er blevet tid til bilreparation eller service af bil.

Sådan kan vi hjælpe dig med bilreparation og service af bil

Vi kan blandt andet tilbyde følgende services:

Vi har en stor viden og en lang erfaring med de fleste bilmærker, og derfor kan du trygt sende bilen til vores autoværksted. 

Du kan altid forvente ærlighed, god kundeservice og et højt fagligt niveau hos os. 

Vi går med andre ord aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

​Bestil en tid til service eller reparation af bil online

Du kan med fordel nemt og hurtigt bestille en tid til service eller reparation af bil ved at udfylde vores onlineformular, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at indhente information omkring vores priser, hvis du har nogle spørgsmål om vores services, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet et uforpligtende tilbud med en billig pris på det serviceeftersyn eller den reparation, som du skal have udført.

Kontakt os

HAr du spørgsmål til os?

Ønsker du at bestille tid på værkstedet, forhører dig om en af vores biler til salg eller booke en prøvetur i en af bilerne, så kan du udfylde vores formular her på siden, ringe til os eller sende os en e-mail.

Ønsker du at booke tid til et serviceeftersyn, så klik her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bøgsted A/S

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 78227214

Kontaktoplysninger

Telefon: ​98 13 40 22

E-mail: info@boegsted-as.dk

Åbningstider

Mandag -fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - søndag: Efter aftale