Reparation af bil og service af bil – alle mærker og modeller

Er det blevet tid til enten reparation af bil eller service af bil? Så lad os ordne din bil. Hos Bøgsted A/S finder du kun ægte bilentusiaster, og vi sætter en stor ære i at holde nordjyderne godt kørende.

Vi klarer enhver form for bilreparation og bilservice, og vi kender de fleste bilmærker. Du finder vores værksted i Aalborg, hvorfra vi også servicerer privat- og erhvervskunder fra blandt andet Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland.

Over 70 års erfaring med en lang række bilmærker

Vores kompetente mekanikere er altid klar til at hjælpe dig med den bedste service, hvis uheldet skulle være ude, hvis bilen går i stykker, eller hvis bilen skal til serviceeftersyn. Vi har over 70 års erfaring med en lang række bilmærker. Derfor er vi det oplagte valg, når det er blevet tid til reparation eller service på bil.

Vi kan blandt andet tilbyde:

​Vi har en stor viden og en lang erfaring med de fleste bilmærker, og derfor kan du trygt sende bilen til vores autoværksted. Du kan altid forvente ærlighed, god kundeservice og et højt fagligt niveau hos os. Vi går med andre ord aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Åbningstider

​Salgsafdeling:

Man - fre: 9:00-17:30

Søn: 12.00 - 16.00

Værksted:
Man - tors: 7:30-15:30

Fre: 7:30 - 15:00

Lager:

Man - tors: 7:30-15:00
Fre: 7:30 - 15:00

Sam​arbejdspartner:

Hold dig opdateret

Følg os herfacebook-whiteinstagram-white

Kontakt Bøgsted A/S

Bøgsted A/S

78227214​

Hvis du ønsker at prøvekøre en af vores biler til salg, have en tid til reparation eller service, bestille reservedele eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt